Hollands Kroon

Veteranenbijeenkomst in De Kasteleen

Advertentie:

De Veteranen Contactgroep Wieringen/Hollands Kroon e.o. houdt vrijdag 27 september van 15:00 tot 18:00 uur weer haar maandelijkse ontmoeting. Die vindt plaats in Café “de Kasteleen”, aan de Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef.

Veteranen zijn voormalige- en actief dienende militairen die hebben gediend onder oorlogsomstandigheden en hebben deelgenomen aan vredesmissies. Veteranen, eventueel met partner, en weduwen van veteranen uit de Noordkop zijn van harte welkom.

Voor diegenen die met de auto komen: in de Nieuwstraat zelf of op de parkeerplaats bij de Aldi (100 meter verder) is altijd voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie is verkrijgbaar via tel. 0227-592521 of per e-mail: d.c.doornik@quicknet.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button