Sport

Helderse Zwemvierdaagse levert 1610 euro op voor Maarten van der Weijden Foundation

Den Helder – Het was zondag 19 september alweer de laatste dag van de Helderse zwem4daagse in Het Heersdiep. De bekende Olympisch kampioen Maarten van der Weijden was in de vroege ochtend naar Den Helder gefietst om aanwezig te zijn en de vierdaagse zwemmers aan te moedigen en medailles uit te reiken.

Aan de zwem4daagse was dit jaar een sponsoractie verbonden ten bate van de Maarten van der Weijden Foundation. Maarten mocht een cheque in ontvangst nemen van 1610 euro voor het goede doel.

Jennifer Olderson haalde het grootste bedrag aan sponsorgeld op en won een jaar gratis zwemmen. Er waren, jong en oud, in totaal 183 deelnemers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button