Hollands KroonVideo

Uitdaging bedankt vrijwilligers met zweefvlucht (video)

Adverentie

Slootdorp – Ed van Coolwijk en Johan Bossen beleefden een bijzondere zondag. Op uitnodiging van de Hollands Kroonse Uitdaging mochten ze bij Zweefvliegcentrum Noordkop als passagier plaatsnemen in een zweefvliegtuig. Met mooi weer gingen ze de lucht in. Ed was snel terug, voor Johan duurde het avontuur wat langer.

De Hollands Kroonse Uitdaging en het Zweefvliegcentrum zijn geen onbekenden van elkaar. Via de Uitdaging kwam het centrum onder meer aan een laptop en een mooie koffiemachine. Als tegenprestatie gaven ze twee vluchten weg en Uitdagingsmanager Edwin Wittink besloot die weer uit te delen aan twee personen die zich als vrijwilliger al jaren inzetten voor de gemeenschap van Hollands Kroon. Iedereen kon worden genomineerd en dat leverde heel wat nominaties op. “Via het aloude principe van de meeste stemmen gelden ging de vlucht naar Ed en Johan”, vertelt Wittink.

Lees hier meer over het vrijwilligerswerk dat Ed en Johan doen. Zelf een keer meevliegen kan al vanaf een donatie van 35 euro. Klik hier voor meer informatie.

Op zoek naar meer videoreportages van Regio Noordkop? Bekijk ze op ons Youtubekanaal!

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button