Hollands KroonSportVideo

Vitaliteitsdag voor ouderen (video)

Wieringerwerf – Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW) nam zaterdag 18 september officieel de organisatie over van Team Sportservice. Mirjam Bus van SSWW was zeer verheugd en ontving van wethouder Mary van Gent en team Sportservice symbolisch een stokje met de verenigingen uit de Wieringermeer.

Op deze dag konden ouderen met hun kleinkinderen kennismaken met allerlei sporten en hier werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Vooraf vertelde huisarts Wendeline Alderlieste uit Middenmeer alles over het nut van bewegen en vooral voor senioren. “Niet allen het bewegen is belangrijk, maar ook het onderlinge contact met elkaar is zeer nuttig en waardevol”, aldus Wendeline.

Er werd op locatie gekookt met producten van agrarische ondernemers uit de regio. De bezoekers konden meekoken of alleen lekker proeven. Volgens Mirjam Bus was het een zeer geslaagde dag en zij hoopt dat dit een jaarlijks evenement wordt.

Op zoek naar meer videoreportages van Regio Noordkop? Bekijk ze op ons Youtubekanaal!

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button