Overige

Adviesraad Sociaal Domein zoekt nieuwe leden

Den Helder – Vanwege het bereiken van de maximale termijn van enkele leden zoekt de Adviesraad Sociaal Domein weer nieuwe leden. De ASD adviseert het college van Burgemeester en Wethouders gevraagd en ongevraagd op het gebied van het hele Sociaal Domein. Denk daarbij aan jeugdzorg, armoedebeleid, participatie, ouderenzorg, mantelzorg en meer.

De ASD zoekt meerdere nieuwe leden, met name op het interessegebied van bestaanszekerheid, wonen en verkeer en participatie. Wie heeft interesse in het Sociaal Domein en wil zich inzetten voor de inwoners van Den Helder? Solliciteer dan op deze vrijwilligersfunctie. De vergaderingen zijn één tot twee keer per maand.

Sollicitaties kunnen tot 3 oktober gestuurd worden naar adviesraadsociaaldomein@outlook.com. Een volledig profiel en huishoudelijk reglement is via de mail op te vragen. Voor meer informatie of verdere vragen, neem contact op met mevrouw Koomen via 06 21459415.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button