Den Helder

Apotheek Leefstijlweek voor inwoners die gezonder willen leven

Advertentie:

Den Helder/Julianadorp – Leefstijlcoaches van Diëtist & Leefstijl organiseren 3 tot en met 7 oktober samen met apothekers in Den Helder en Julianadorp, voor de tweede keer dit jaar, de Apotheek Leefstijlweek. Zij willen een gezonde leefstijl voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken. Tijdens deze week krijgt iedereen die zich aanmeldt een gratis en vrijblijvende leefstijlcheck.

Voeding, beweging, ontspanning, slaap, medicijngebruik; is dit goed in balans? De apotheker en leefstijlcoach kijken naar de leefstijl van de deelnemer en adviseren over de mogelijkheden om dit (nog meer) te verbeteren. De leefstijlcheck is ook nuttig voor mensen die nog geen geneesmiddelen gebruiken en dit graag zo willen houden.

De apotheken die meedoen zijn Apotheek Julianadorp, Apotheek Zuiderhaaks (Den Helder) en Apotheek Bernhardplein (Den Helder). Aanmelden is nu mogelijk via www.dietist-leefstijl.nl/leefstijlweek of bel 0223 234577.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button