Den Helder

Apotheek Leefstijlweek voor inwoners die gezonder willen leven

Den Helder/Julianadorp – Leefstijlcoaches van Diëtist & Leefstijl organiseren 3 tot en met 7 oktober samen met apothekers in Den Helder en Julianadorp, voor de tweede keer dit jaar, de Apotheek Leefstijlweek. Zij willen een gezonde leefstijl voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken. Tijdens deze week krijgt iedereen die zich aanmeldt een gratis en vrijblijvende leefstijlcheck.

Voeding, beweging, ontspanning, slaap, medicijngebruik; is dit goed in balans? De apotheker en leefstijlcoach kijken naar de leefstijl van de deelnemer en adviseren over de mogelijkheden om dit (nog meer) te verbeteren. De leefstijlcheck is ook nuttig voor mensen die nog geen geneesmiddelen gebruiken en dit graag zo willen houden.

De apotheken die meedoen zijn Apotheek Julianadorp, Apotheek Zuiderhaaks (Den Helder) en Apotheek Bernhardplein (Den Helder). Aanmelden is nu mogelijk via www.dietist-leefstijl.nl/leefstijlweek of bel 0223 234577.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button