Den HelderUitgaan

Burendag op het Loopuytpark

Julianadorp – De Belangenvereniging Julianadorp (BVJ), de Culturele Vereniging Julianadorp Vooruit en de ondernemers van het Loopuytpark organiseren op zaterdag 24 september Burendag op het vernieuwde Loopuytpark. Volgens de organisatoren is het park als dorpshart een mooie ontmoetingsplaats voor de dorpsbewoners.

Omdat de officiële opening nog op zich laat wachten vinden de drie partijen het nu tijd voor een feestje. Zij nodigen dan ook de inwoners van Julianadorp uit om op de koffie te komen. Op het middenterrein van het park is de 24e van alles te beleven. De dag wordt om 11.00 uur afgetrapt door het Dorper Dweil Orkest waarna het duo de Cocktail Nuts de muzikale bijdrage voortzet. Mochten de weersomstandigheden onverhoopt minder mooi zijn dan worden alle activiteiten verplaatst naar de Ontmoetingskerk. De afsluiting is om 14.00.

De koffie, thee of limonade met een dorper flap van Bakkerij Dunselman staan klaar bij de koffiekraam. Er staan bankjes om gezellig met elkaar bij te praten. De BVJ heeft een kraam waar u informatie krijgt over de vereniging, leefbaarheid en verbetering van het dorp. De BVJ speelt daarin graag een faciliterende rol. Ook de dorper Culturele Vereniging is aanwezig om over haar activiteiten te vertellen. In de Ontmoetingskerk is een fototentoonstelling met foto’s van het Loopuytpark door de jaren heen en een mooie foto impressie van de werkzaamheden tijdens de herinrichting. Ook aan de jongste dorpers is gedacht: Voor hen staan een springkussen en een aantal grote spellen klaar. De ondernemers van het Loopuytpark hebben tenslotte een leuke attentie voor iedere bezoeker.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button