Uitgaan

Keesschuur concerten gaan weer van start

Advertentie:

Hollands Kroon – De spits wordt zondag 25 september bij de Keesschuur in Anna Paulowna afgebeten door een geweldige ‘feestelijke combinatie’ op muzikaal terrein. Voor het eerst bij de Keesschuur wordt de Corfatherband uit Schagen en omgeving verwelkomd. Het is een gezamenlijk optreden met het bekende zangduo Jet en Eef.

De samenstelling van de Corfatherband is als volgt: Cor Beemsterboer op accordeon, Jimmy van den Busken op accordeon, Willem Ploeg met mondharmonica, Nancy Beemsterboer op trompet en Jan Karsten op bes bas. Het repertoire bestaat uit bekende levensliederen en gezellige meezingers.

Meer informatie
Datum en tijd: 25 september, 14.00 uur (atelier open om 13.00 uur)
Adres: Middenweg 9b, Anna Paulowna
Kosten: Gratis toegang

Er hangt een dank-je-wel-bus bij de in/uitgang. Er wordt verzocht zoveel mogelijk te parkeren bij de begraafplaats op een paar minuten loopafstand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button