Uitgaan

Voorstelling Fadango bij Cultuurschuur

Hollands Kroon – Wordt verleid door ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis bij de Cultuurschuur in Wieringerwerf, die de ziel raken en de zon laat schijnen! Bij de voorstelling Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en andere stijlen.

Jeannine Flores, de zangeres van Fadango, betovert het publiek met haar warme temperamentvolle stem. Zij vuurt met haar zang de virtuoze gitarist Mirek Walton aan. Gerard van Duinen zorgt op zijn bandoneon voor het vuurwerk bij de mooie, donkere sfeer van de contrabas van Suze Stiphout.

Ze brengen eigen composities en nummers ten gehore van onder andere Astor Piazzolla, Christina Branco, Madradeus, Amália Rodrigues, Mariza en andere latin-stijlen. De voorstelling vindt plaats op zondagmiddag 25 september om 15:00 uur in de Cultuurschuur. Kaarten kosten €15,- en zijn te bestellen via reserveringen@decultuurschuur.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button