Sport

Nieuwe trainer, prijswinnaars en clubloten bij seizoensstart Asahi-San

Adverentie

Hippolytushoef – Asahi-San is dinsdagmiddag, in de sportzaal van het Kindcentrum Op de Elft in Hippolytushoef, met tientallen jeugdleden aan het nieuwe seizoen begonnen. Dat gebeurde door middel van spelletjes en pannenkoeken eten. Het was de bedoeling dat de start van het nieuwe seizoen op het Lutjestrand zou plaatsvinden, maar door de regen en wind werd het verplaatst naar de sportzaal.

De winnaars Nora Liebe, Evi Singelenberg en Sep van Beveren
Vooraf werd door secretaris Michaël Geerdink een drietal prijzen in de All Over Competitie (externe toernooien met verenigingen uit heel Noord-Holland) uitgereikt aan jeugdleden. De derde prijs ging naar Nora Liebe, de tweede naar Evi Singelenberg en de eerste prijs was voor Sep van Beveren. Zij kregen alle drie een fraaie beker.

De judovereniging heeft ook een nieuwe trainer weten aan te trekken. “Het valt niet mee om een trainer voor het judo te vinden en wij zijn daarom heel blijk met de komst van Daniël Margés uit Alkmaar”, aldus Michaël Geerdink. Hij zal naast Bouke Steinfort de trainingen verzorgen en als derde is hulptrainer Matz van Kuringen bij de vereniging betrokken.

Clubactie
De jeugdleden kregen ook nog een boekje uitgereikt met daarin loten voor de Grote Clubactie. Hiermee gaan zij zaterdag 23 september langs de deuren om geld binnen te halen voor de judovereniging. Vorig jaar zijn de jeugdleden met de opbrengst op zomerkamp geweest.

De vereniging telt 40 jeugdleden, maar er kunnen er nog meer bij. Ieder kind (van 4 tot 12 jaar) kan vrijblijvend vier judolessen volgen. Wie 12 jaar of ouder is krijgt twee proeflessen gratis. Op 3 oktober begint de vereniging met kleuterjudo. Meer informatie over de vereniging en de activiteiten is te vinden op www.asahi-san.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button