Hollands KroonJeugd

Stichting Present zoekt klusjes of activiteiten voor vrijwilligersdag

Adverentie

Hollands Kroon – Stichting Present Hollands Kroon houdt op maandag 16 oktober een vrijwilligersdag met jongeren. Zij zijn hiervoor op zoek naar locaties die mooie klussen of activiteiten hebben voor een groep vrijwilligers. Dit kan van alles zijn; sociale activiteiten zoals dagbesteding, maar ook praktische klussen zoals tuinieren, schilderen of opruimen.

Stichting Present wil jongeren de mogelijkheid bieden in contact te komen met mensen vanuit een andere achtergrond. Het doel is om op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid te stimuleren. Daarmee wordt aan jongeren laten zien wat er speelt binnen de gemeente en ervaren zij dat hun bijdrage ertoe doet.

Voor de activiteiten op de vrijwilligersdag is de bedoeling dat de locaties op fietsafstand zijn van Wieringerwerf. De scholieren zijn dertien tot vijftien jaar oud en zijn de hele dag, of dagdeel, beschikbaar tussen 08:00 en 16:00 uur. De jongeren zullen in groepen van zes tot acht personen op pad gaan. Mensen die wel een leuke activiteit of klus weten voor de jongeren kunnen een mail sturen naar dominique.groen@presenthollandskroon.nl of info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button