Noord-Holland

12 Finalisten NHN Business Awards

Advertentie:

De finalisten voor de NHN Business Awards zijn bekend. Er waren dit jaar maar liefst 120 inschrijvingen van bedrijven uit alle hoeken van onze regio. Van Hoorn naar Den Helder en van Medemblik naar Castricum. Toch gaan er natuurlijk ieder jaar maar 12 finalisten door naar de finale.

Tijdens de bekendmaking van de finalisten bleken twee finalisten niet aanwezig te zijn. Aanwezigheid was een vereiste om in de finale te mogen plaatsnemen. De jury is daarom afgelopen vrijdag de hele dag in beraad geweest en deze twee niet-aanwezige finalisten zijn gediskwalificeerd.

Een lastige opgave weer voor de jury, om in de categorie MKB Midden en MKB Klein een nieuwe finalist aan te wijzen. De bedrijven zaten zeer dicht op elkaar en in een heuse nek-aan-nek race zijn nu definitief de volgende finalisten gekozen:

Thema Award Duurzaamheid en Energie:
Atlantis Handelshuis – Den Helder
Maru Systems – Zuidoostbeemster
NH Paprika – Heerhugowaard

Grootbedrijf:
Blosse – Heerhugowaard
KeyKeg – Den Helder
HGG – Wieringerwerf

MKB Midden:
C.A. de Groot Groep – Alkmaar
Create – Alkmaar
Oogcentrum Noord-Holland – Heerhugowaard

MKB Klein:
Fit20 – Alkmaar
H2X Communicatiemakers – Heerhugowaard
SOEPP – Alkmaar

Op dinsdag 5 en 12 november bezoekt de voltallige jury deze finalisten. Tijdens dit bezoek krijgt de finalist exact 1 uur de tijd om zich zo goed mogelijk te presenteren. Op vrijdag 22 november volgt een pitchtraining door Michael van Leijen van Het Ambitiehuis. Daar worden de finalisten zo goed mogelijk voorbereid op hun finalepitch, die op donderdag 28 november tijdens de spannende finaleavond in de Cultuurkoepel gaat plaatsvinden. Binnenkort gaan de avondtickets in de verkoop.

Meer informatie is te vinden op www.nhn-businessawards.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button