Sport

CrossFit Willemsoord opent deuren aan de Elzenstraat

CrossFit Willemsoord opende vrijdagmiddag officieel haar deuren van het nieuwe onderkomen aan de Elzenstraat in Den Helder. Arnoud en Suzanne Visser zijn trots op de nieuwe locatie waar ze met de hulp van veel sporters hard aan gewerkt hebben. Na zes jaar in gebouw 72 op Willemsoord was het tijd voor deze nieuwe locatie, beter op de wensen van de klanten in te richten en de mogelijkheid een groter aanbod van activiteiten te bieden.

CrossFit
Arnoud en Suzanne Visser zijn trots op hun nieuwe onderkomen met Crossfit Willemsoord (DHfoto)

Elzenstraat
De nieuwe locatie bevindt zich in Nieuw Den Helder en is tot voor kort jarenlang het onderkomen van muziekvereniging Winnubst geweest. Die zijn naar een eigen onderkomen in Den Helder Zuid-Oost verhuisd en zo kwam deze locatie in beeld voor CrossFit Willemsoord. Ze hebben hier in ieder geval vijf jaar zekerheid en dat is bij gebouw 72 met de komst van het gemeentehuis niet aan de orde. “In die vijf jaar kunnen we veel doen en we zien over vijf jaar wel weer hoe het zich verder ontwikkelt, dat is ondernemen”, aldus Arnoud Visser.

Open dag
De dag na de opening is zaterdag 19 oktober 2019 een ‘open huis’ ingepland. Iedereen is welkom even te komen kijken en natuurlijk hopen Arnoud en Suzanne dat veel buurtgenoten even langskomen om kennis te maken. Van 09.00 tot 15.00 uur zijn de deuren open en zijn er diverse demonstraties van de mogelijkheden bij CrossFit Willemsoord te zien.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button