Zeemacht

Zeemacht dames bekeren door

De zaalvoetbaldames van MSV Zeemacht heeft vrijdagavond een ronde gespeeld in het KNVB bekertoernooi. Beide teams speelden tegen een team van Reiger Boys/Woest uit Heerhugowaard.

Dames 1 moesten naar Reiger Boys/Woest Vr3. Deze tegenstander uit Heerhugowaard waren ze vorige week tegengekomen in de competitie. Nu voor de beker een hele andere wedstrijd. Zeemacht was de bovenliggende partij en zo liet de score het ook zien. Maar in de tweede helft, met een stand van 1-3, vocht de thuisploeg zich terug in de wedstrijd. Vlak voor tijd werd de stand gelijk gebracht, 3-3 en strafschoppen volgden. De stand-in keeper van Zeemacht, Bianca Kwast, had nog een paar goede reddingen in huis. Dit, en het beter benutten van de strafschoppen, maakte dat dames 1 van Zeemacht door is in de beker.

In sporthal De Brug in Den Helder mocht dames 2 van Zeemacht aantreden tegen Reiger Boys/Woest Vr2. Het bezoekende team kwam gehavend aan de start met maar vier speelsters. Het team wordt momenteel geteisterd door blessureleed en zieken. Ze besloten toch te gaan voetballen. Door de bal simpel rond te laten gaan door de dames van Zeemacht werd de score al heel snel geopend. Uiteindelijk is de eindstand 16-1 geworden en bekert ook dames 2 van Zeemacht door.

Vrijdag 25 oktober om 21.05 uur speelt Zeemacht dames 2 uit in Heerhugowaard tegen Reiger Boys/Woest Vr2. Een week later, vrijdag 1 november, is de krachtmeting van de Zeemacht damesselectie. In De Brug spelen de twee teams tegen elkaar. Deze wedstrijd begint om 21.05 uur.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button