Den Helder

Artiest van Helderse bodem komt met debuutsingle

Den Helder – Hair of the Dog’s debuutsingle “You & Me” is een ontroerend pleidooi voor liefde en verzoening. “Dit nummer is geschreven voor de liefde van mijn leven, de persoon van wie ik het meest houd”, laat oud-Nieuwedieper Geoffrey weten. Hij neemt zijn muziek op onder de artiestennaam “Hair of the Dog”.

De singer/songwriter woont momenteel in IJsland en heeft jarenlang gewerkt als multi-genre producer en manager in Amsterdam. Nu treedt hij in de schijnwerpers als soloartiest met een oprechte stijl van rustieke volksmuziek. Zijn eerste single is een direct pleidooi om de liefde levend te houden in dit geïsoleerde tijdperk.

Een ontroerend bewijs van onsterfelijke liefde, “You & Me” is geschreven in de duidelijk gesproken taal van een nacht van hart tot hart. Geleverd in een verweerde bariton, zijn deze regels vol emotie en zullen ze waarschijnlijk spreken voor iedereen die te maken heeft met de pijn van scheiding. Bovenal is het nummer een lied van hoop en doorzettingsvermogen bij verlies. Duidelijk geïnspireerd door gebeurtenissen uit het echte leven, is dit het soort nummer dat iemand kan laten stoppen en zich kan herinneren hoe belangrijk hun dierbaren zijn.

Luister naar “You & Me” via https://song.link/GxfpfvdWh7Z4M.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button