112

Echtpaar onder invloed van cocaïne achter het stuur

Den Helder – Een 38-jarige man uit Den Helder werd in de nacht van zondag op maandag aangehouden vanwege het vermoeden dat hij onder invloed van drugs reed. Uit de speekseltest kwam naar voren dat er sporen van cocaïne in zijn lichaam zaten. Van hem is bloed afgenomen en afhankelijk van de uitslag van dit onderzoek wordt bepaald of hij proces-verbaal krijgt en hoe hoog dit zal zijn.

Anderhalf uur later zagen agenten hetzelfde voertuig weer rijden. Dit keer reed zijn 37-jarige vrouw. Uit de speekseltest kwam naar voren dat ook zij sporen van cocaïne in het lichaam had zitten. Ook zij werd aangehouden en er werd bloed afgenomen.

Verder blies een 44-jarige vrouw uit Den Helder 430 ug/l (220 toegestaan) terwijl zij een auto bestuurde en een 21-jarige man uit Den Helder blies 265 ug/l (88 toegestaan) terwijl hij in een auto reed. Deze man bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en ook hiervoor kreeg hij proces-verbaal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button