Hollands KroonPolitiek

Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

Hollands Kroon – GroenLinks Hollands Kroon heeft op dinsdag 20 oktober een openbaar fractieoverleg, aanvang 19.30 uur. De vergadering is weer via zoom. Dit vindt de fractie nu toch verstandiger dan een fysieke bijeenkomst, ook al is het minder gezellig.

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van 29 oktober (die zijn te vinden op hollandskroon.nl) en andere actuele onderwerpen.

Geïnteresseerden die mee willen doen kunnen dat laten weten via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. Die krijgen dan voor de vergadering begint een link. Uiteraard kunnen deelnemers die digitaal vergaderen niet zien zitten, maar toch iets willen bespreken met het bestuur of de fractie, altijd contact opnemen. Informatie over activiteiten en standpunten zijn te vinden op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button