Den Helder

Toch geen ijsbaan in de Beatrixstraat

Den Helder – De ijsbaan keert dit jaar toch niet terug in de Helderse binnenstad. De meest recente coronamaatregelen maken het onmogelijk, zo laat het bestuur van de ijsbaan weten.

“Lang hebben we geprobeerd en gedacht dat binnen de geldende COVID-19 maatregelen een ijsbaan in de Beatrixstraat dit jaar mogelijk zou zijn. Als ijsbaan vallen wij onder de noemer sport en is er lang veel en veilig mogelijk geweest. IJsbaan Beatrixstraat zou over een week of zeven operationeel moeten zijn om haar gasten te kunnen ontvangen”, aldus het bestuur.

“Echter volgens de nieuwste richtlijnen voor sport worden ook de mogelijkheden voor ons als ijsbaan voor de komende drie weken erg beperkt. We hebben geen glazen bol en weten dus niet hoe de wereld er over zeven weken uitziet. We hebben met pijn in ons hart moeten besluiten deze editie van IJsbaan Beatrixstraat af te gelasten.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button