Overige

Gratis online workshops “Vind de juiste baan”

Advertentie:

Den Helder – Hoe vind je de juiste baan? KopGroep Bibliotheken organiseert samen met Verhelder Talent een serie van zes gratis online workshops voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan en daar wel wat tips bij kan gebruiken. Tijdens deze workshops leren de deelnemers succesvol te solliciteren naar een gepaste baan. De eerste workshop is te volgen op donderdag 28 oktober om 09:30.

Tijdens de online workshops komen alle aspecten van het solliciteren aan bod. De eerste workshop gaat onder andere over de allereerste stap in de zoektocht naar een baan. Het vinden van de juiste vacature. Tegenwoordig staan de meeste vacatures online. Om daar wegwijs in te worden kan al een hele uitdaging zijn. En hoe komt een werkzoekende er vervolgens achter welke baan het best past? Daarnaast wordt er stil gestaan bij de recente ontwikkelingen op de arbeidsmarkt ten gevolge van het coronavirus.

Verhelder Talent
Joyce van der Poel en Veronique Wanst van Verhelder Talent zijn actief op het gebied van loopbanen, solliciteren en het maken van een carrièreswitch. Beiden hebben zij jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling, waar het vinden van de juiste match hun dagelijks werk was. Tijdens de workshops delen zij hun kennis en tips uit de praktijk.

De deelname is gratis. Aanmelden voor de workshops kan op de website. Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om de webinar te volgen. Als de workshop is afgelopen is er de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Ook is het mogelijk om binnen een week de webinar terug te kijken. De deelnemers kunnen ervoor kiezen om alle workshops te volgen, of om alleen de workshops te volgen over het onderwerp waar zij meer over willen weten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button