Uitgaan

KBO zet Den Helder op de (bingo)kaart

Den Helder – Sinds april vorig jaar kunnen senioren vanuit de eigen huiskamer iedere woensdag gratis meespelen met de Nationale Thuisbingo. Een initiatief van de landelijke KBO-PCOB en Focuscura waarmee een uurtje gezelligheid en kans op kleine prijsjes wordt geboden. KBO Den Helder heeft de uitzending van woensdag 20 oktober geadopteerd. Met mooie foto’s van Den Helder en gesprekjes met bestuursleden wordt Den Helder op de kaart gezet.

Bezitters van een laptop, een Ipad of tablet of een telefoon met internet kunnenn meespelen. Iedere woensdag spelen zo’n duizend mensen dit spelletje mee. KBO Den Helder hoopt dat veel senioren voor de gezelligheid en onderbreking van de woensdag deze Thuisbingo meespelen. En zeker op woensdag 20 oktober, de dag waarop Den Helder in de schijnwerpers komt te staan.

Meespelen met de Nationale Thuisbingo?
Eenvoudig door te melden via de website. Op woensdagmiddag kan vanaf 14:45 uur inlogd worden. Het spel is eenvoudig en duidelijk. Rechts in beeld de bingokaart van de deelnemer getoond, links in beeld is een schermpje waarop de presentator is te zien. Er worden vijf rondes gespeeld, de getrokken nummers kunnen met de muis of vinger worden aangetikt. Een rijtje vol dan kan de deelnemer dat met de bingoknop aangeven. Na iedere ronde wordt er met een van de winnaars gebeld en zal op een later tijdstip een kleine attentie worden opgestuurd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button