112

Meerdere overtredingen op gestolen bromfiets

Advertentie:

Den Helder – Geen rijbewijs, het negeren van een stopteken, doorrijden na aanrijding op een gestolen bromfiets en in het bezit van harddrugs. Reden genoeg voor de politie voor een aanhouding.

Omstreeks 17:45 uur op maandagmiddag zagen agenten een 58-jarige man op een bromfiets rijden door het stadspark aan de Prins Hendriklaan. Aan het stopteken dat werd gegeven werd geen gehoor gegeven. Toen het contact tot stand kwam gaf de berijder van de bromfiets aan “er geen zin in te hebben” en reed vervolgens weg, waarbij een aanrijding werd veroorzaakt.

Na een korte achtervolging door de wijk troffen de agenten de man aan in de Spoorstraat. De bromfiets bleek gestolen te zijn. De man werd daarop aangehouden. Bij de insluiting werd nog een hoeveelheid harddrugs bij de arrestant aangetroffen. De man wilde niet meewerken aan een drugstest. Hoewel het vermoeden bestond, dat de berijder van de gestolen bromfiets onder invloed was. De man is ingesloten en is naar het politiebureau overgebracht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button