Hollands KroonPolitiek

Openbare fractievergaderingen in Hollands Kroon: PvdA, LADA, GroenLinks

Advertentie:

Hollands Kroon – Op 28 oktober en 4 november zal de gemeenteraad van Hollands Kroon onder andere vergaderen over Zwembad De Rijd, de huisvestingslocaties voor arbeidsmigranten en de inkoopstrategie Jeugdzorg en WMO. Ter voorbereiding houden verschillende fracties openbare vergaderingen, waar geïnteresseerden welkom zijn om aan te sluiten.

PvdA
De PvdA vergadert op twee momenten, namelijk op woensdag 20, en 27 oktober om 20.00 uur in MFA De Ontmoeting, De Verwachting 1, Anna Paulowna. Het verzoek van de partij is of belangstellenden zich bij aankomst willen melden op 06 51 37 01 26 voor het openen van de deur. Mensen die willen inspreken kunnen zich via hetzelfde nummer van tevoren aanmelden of per mail via pvdahollandskroon@ziggo.nl. Naast lopende zaken en actuele onderwerpen worden de raadsagenda’s van 28 oktober en de begroting op 4 november besproken.

LADA
LADA houdt op maandag 25 oktober een openbare fractievergadering in dorpshuis De Oude School. Het adres is: Populierenlaan 23a, Wieringerwaard. De vergadering begint om 20.00 uur. De agenda’s van de raadsvergaderingen van 28 oktober en 4 november worden behandeld. “Wilt u komen inspreken over een onderwerp of anderszins met de fractie in gesprek, dan bent u welkom”, zo meldt de partij. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven via 06-25311671 of fractielada@gmail.com

GroenLinks
Donderdag 21 oktober heeft GroenLinks Hollands Kroon een openbaar fractieoverleg. Het begint om 19.30 uur in dorpshuis De Oude School, Populierenlaan 23a, Wieringerwaard. Voor de partij is het voor het eerst in lange tijd dat een fysieke vergadering mogelijk is. Aanmelden via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl wordt op prijs gesteld, maar is niet noodzakelijk.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button