Uitgaan

Soirée musicale met Davine

Den Helder – Liefhebbers van Franse chansons mogen deze avond niet missen. Op vrijdag 29 oktober opent de Alliance Française Den Helder het muzikale seizoen 2021-2022 met een Soirée musicale in Triade aan de Middenweg 2. Hier zal Davine optreden met haar begeleider Tony Hoyting. Deze avond neemt Davine de aanwezigen mee voor muzikale reis naar Frankrijk met mooie Franse Klassiekers afgewisseld met eigen werk. Aanvang is 19:45. Entree voor Leden en cursisten is gratis. Overigen betalen € 8,00. QR code of negatieve testuitslag is verplicht.

In 2012 won Davine het prestigieuze Concours de la Chanson Alliance Française. Daarna kwam haar carrière in een stroomversnelling. Zij toerde door Europa met prachtige Franse klassiekers en bracht haar eerste, succevolle album Davine uit. In 2017 volgde het persoonlijke electropop album Renaissance. Haar muziek is regelmatig op radio en televisie te horen.Haar nieuwste album Je Vole is een verzameling van de mooiste Franse Chansons, tot stand gebracht met behulp van Davine’s fans die mochten aangeven welk chanson zij graag door haar gezongen wilden hebben en waarom. Daar kwamen prachtige verhalen uit voort. Het resultaat is verrassend, gevoelig en meeslepend. Op het album wordt Davine begeleid door meesterpianist Tony Hoyting.

Informatie
Meer informatie is te vinden op de websites https://www.alliance-francaise.nl/den-helder en http://www.davine.nl/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button