Uitgaan

Workshop Online Marketing, PR en Social Media in Den Helder

Advertentie:

Vrijwilligers kunnen op dinsdag 10 en 17 december deelnemen aan de workshop Online Marketing, PR en Social Media.

In de tweedelige interactieve workshop wordt dieper ingegaan op het gebruik van social media, het maken van content en de techniek die achter het gebruik van social media verschuild. Op de eerste avond wordt ingegaan op de content, wat is (leuke) content en hoe deze te schrijven. De tweede avond zal meer gaan over de techniek, denk hierbij ook aan het inrichten van advertenties, retargeting en het bereiken van doelgroepen.

Deze workshop wordt gegeven door Druktemaker B.V. en duurt van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. De eigen bijdrage bedraagt €15,- per persoon. Aanmelden kan tot en met 2 december 2019 bij Linda laagland Winder via tel 088 0075 200 of e-mail l.laagland@meewering.nl.

Deze workshop is uitsluitend bedoeld voor vrijwilligers werkzaam in de gemeente Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button