Den Helder

Geen nieuwjaarsreceptie, geen Jutter van het jaar

Advertentie:

Den Helder – In verband met de onzekere ontwikkelingen van het coronavirus heeft het college besloten de nieuwjaarsreceptie in 2021 niet te organiseren. “Binnen de huidige beperkende maatregelen past een fysieke nieuwjaarsreceptie met een groot aantal bezoekers niet en is een dergelijke bijeenkomst ook niet gewenst”, zo laat de gemeente weten.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt ook de jaarlijkse uitverkiezing van “de Jutter van het jaar” bekendgemaakt. Na overleg tussen de burgemeester en de voorzitter van de jury, die belast is met de voordracht van de nieuwe jutter van het jaar, is besloten ook de verkiezing van de Jutter van het jaar dit jaar niet te laten plaatsvinden.

De voorzitter van de jury en de burgemeester zijn beide van mening dat in 2020, mede in het licht van de Coronacrisis, zoveel inwoners van Den Helder een bijzondere inspanning hebben geleverd dat hieruit een voordracht doen welhaast onmogelijk is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button