Den Helder

Geen nieuwjaarsreceptie, geen Jutter van het jaar

Den Helder – In verband met de onzekere ontwikkelingen van het coronavirus heeft het college besloten de nieuwjaarsreceptie in 2021 niet te organiseren. “Binnen de huidige beperkende maatregelen past een fysieke nieuwjaarsreceptie met een groot aantal bezoekers niet en is een dergelijke bijeenkomst ook niet gewenst”, zo laat de gemeente weten.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt ook de jaarlijkse uitverkiezing van “de Jutter van het jaar” bekendgemaakt. Na overleg tussen de burgemeester en de voorzitter van de jury, die belast is met de voordracht van de nieuwe jutter van het jaar, is besloten ook de verkiezing van de Jutter van het jaar dit jaar niet te laten plaatsvinden.

De voorzitter van de jury en de burgemeester zijn beide van mening dat in 2020, mede in het licht van de Coronacrisis, zoveel inwoners van Den Helder een bijzondere inspanning hebben geleverd dat hieruit een voordracht doen welhaast onmogelijk is.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button