Hollands Kroon

Hollands Kroon bedankt ondernemers voor inzet tijdens corona

Hollands Kroon – Het college van burgemeester en wethouders van Hollands Kroon vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet in de coronacrisis. Ook vinden zij dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers in Hollands Kroon. Juist nu, door de grote impact die het coronavirus heeft.

Hollands Kroon doet daarom mee aan de landelijke Dag voor de Ondernemer, op vrijdag 20 november. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Bedrijfsbezoeken van burgemeester Van Dam en wethouder Theo Meskers
Net als voorgaande jaren wordt aan diverse bedrijven uit verschillende sectoren een persoonlijk bedrijfsbezoek gebracht. De komende tijd bezoekt burgemeester Rian van Dam samen met wethouder Theo Meskers enkele bedrijven. Op de Landelijke Dag van de Ondernemer, vrijdag 20 november, bezoeken zij de bedrijven Spaansen en Loonbedrijf Jimmink, uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Eerder is de burgemeester op bezoek geweest bij onder meer Interflow en Triple A Logistic en gaat zij binnenkort langs bij lokale horecazaken en retailers.

Tijdens de bezoeken wordt aandacht besteed aan de gevolgen van de coronacrisis, maar ook besproken hoe deze ondernemers zich weten aan te passen en welke kansen dit biedt voor de toekomst.

Hollands Kroon bedankt dit jaar de verenigde ondernemers
Wethouder Economische Zaken Theo Meskers: “Ondernemers verdienen waardering voor hun economische en maatschappelijke bijdrage aan onze gemeente, vooral in deze bijzondere tijd! Veel ondernemers hebben het moeilijk door de coronamaatregelen. Toch blijven zij positief, steunen elkaar en passen zich goed aan de nieuwe situatie aan. Als gemeente hebben we contact met individuele ondernemers en ondersteunen wij hen waar mogelijk, onder andere via ons Ondernemersloket. Ook hechten wij waarde aan de samenwerking met de Ondernemersfederatie Hollands Kroon (OFHK) waar de diverse ondernemersverenigingen uit Hollands Kroon in zijn vertegenwoordigd. Deze samenwerking is belangrijk voor de versterking van het MKB. Zonder deze samenwerking zou ondernemend Hollands Kroon er heel anders uitzien. Juist daarom ontvangen zij dit jaar een persoonlijke bedankkaart van de gemeente.”

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button