SchagenZakelijk

Kinepolis Schagen bestaat 15 jaar en trakteert!

Adverentie

Schagen – Bioscoop Kinepolis in Schagen bestaat dinsdag 23 november 15 jaar. Om dit jubileum te vieren krijgen alle bezoekers die op deze dag een film komen kijken wat lekkers cadeau, want: wie jarig is trakteert!

Daarnaast verloot de bioscoop ook nog eens 15 filmtickets via een winactie die op 23 november op de Facebookpagina verschijnt. Van de grote Hollywood blockbusters, zoals Spider-Man: No Way Home en Ghostbusters tot de kleinere arthouse titels als The Father en Spencer, van Seniorenmiddag tot Ladies Night.

Kinepolis Schagen is gevestigd op de Witte Paal en heeft vijf moderne zalen en 532 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en het personeel staat altijd klaar om te helpen bij het uitkiezen van een geschikte film voor het filmuitje.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button