112

Opslagruimte vernield door brand bij bunkers

Adverentie

Den Helder – De brandweer werd vrijdag rond 15:00 uur gealarmeerd voor een brand in een van de bunkers van Fort Dirkz Admiraal, nabij de Dahliastraat in Tuindorp.

De brandweer was snel ter plaatste bij de brand en bevestigde al snel een daadwerkelijk brand. Nadat de brandweer de deuren open maakten was er een enorme rookontwikkeling. De brandweer kreeg de brand al snel onder controle, waarbij de kans op overslag naar naastgelegen opslagruimten is voorkomen.

De mogelijke oorzaak van vuurwerk sluit de politie niet uit. Via het dak is het pand vrij toegankelijk en omstanders spreken over een enorme knal voorafgaand aan de brand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button