112

Politie zoekt getuigen van woningoverval

Adverentie

Den Helder – De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat een bejaarde man donderdagavond in zijn woning aan de Jan Verfailleweg was overvallen. De recherche komt graag in contact met getuigen.

Rond 20.15 uur hoorde een bewoner van de Jan Verfailleweg geluiden in zijn woning: een jongeman bleek zijn woning binnengekomen te zijn. Er ontstond een worsteling waarbij de hoogbejaarde man buiten westen raakte. Toen hij bijkwam, bleek dat zijn portemonnee was gestolen. Direct na de melding zijn de hulpverleningsdiensten ter plaatse gekomen, werd de bewoner naar het ziekenhuis gebracht en is een politieonderzoek ingesteld. De bewoner raakte lichtgewond en kon na behandeling weer naar huis.

Getuigen gezocht
De recherche doet onderzoek en is op zoek naar mensen die mogelijk donderdagavond iets verdachts hebben gezien op de Verfailleweg, dat te maken kan hebben met bovenstaande diefstal met geweld. Van de dader is het volgende signalement bekend:
– jongeman van ongeveer 25 jaar oud
– getinte huidskleur
– zwarte kleding.
De dader sprak slecht Nederlands.

Vragen aan het publiek
* Heeft u iets gezien afgelopen donderdagavond in de omgeving van de Jan Verfailleweg?
* Heeft u informatie maar wilt u liever anoniem melding doen? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.
* Heeft u camerabeelden vanuit de omgeving (woning, bedrijf of dashcam) waar deze dader mogelijk op te zien is op donderdagavond tussen 19.30 en 21.00 uur?

Dan komt de recherche graag in contact. Informatie kan gedeeld worden via tel.nr. 0900-8844 of via onderstaand contactformulier. Vermeldt u er a.u.b. zaaknummer 2021240599 bij.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Het welbekende signalement…..

    Wanneer gaat bij de knuffelaars toch eens de ogen open dat ze alleen maar ellende aan het binnenhalen zijn …..

    Paard van Troye

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: