Den HelderVideo

Wethouders zetten ondernemers uit Den Helder in het zonnetje (video)

Den Helder – Taart en een verrassingspakket voor zes ondernemers uit Den Helder. Op 19 november, de dag van de ondernemer, gingen wethouders Kees Visser en Michiel Wouters langs bij de gelukkige winnaars. Op participatieplatform ingesprek.denhelder.nl spraken de inwoners zich uit over de topondernemers van de gemeente.

Inwoners konden in eerste instantie hun favoriete ondernemers nomineren. Daaruit kwamen ruim twintig nominaties naar voren, vervolgens gingen de stembussen open en zijn er zes winnaars uit de bus gekomen. Café Bom Dia, restaurant The Crazy Chicken, modezaak Diverzo, schoonheidssalon De Zeespiegel, Mensendieckpraktijk Den Helder en brandveiligheidsbedrijf VSK.

De ondernemers zijn blij met het steuntje in de rug. Sievert Ahlers, van restaurant The Crazy Chicken, vertelt dat het hem goed doet dat zijn gasten hem hebben aangedragen: “Ik hoorde het opeens van een vaste gast, die hebben allemaal op ons gestemd en het is toch wel mooi om te zien dat ons werk zo gewaardeerd wordt.” Café Bom Dia kwam als nummer één uit de bus. Marco en Ilse, eigenaars van de koffiezaak, zijn trots op dat resultaat: “We willen onze gasten bedanken die op ons gestemd hebben, maar ook ons team dat samen keihard werkt om er een succes van te maken.”

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button