DefensieDen Helder

Concert Koninklijke Luchtmacht voor omwonenden Vliegkamp De Kooy

Advertentie:

Den Helder – Het Defensie Helikopter Commando trakteert omgeving en relaties van het Maritiem Vliegkamp de Kooy in Den Helder op een spetterend en gratis concert: “Meet The Orchestra II”.

Met Maritiem Vliegkamp de Kooy midden in de gemeente, is het Defensie Helikopter Commando voor omwonenden hoorbaar en zichtbaar aanwezig. Defensie hecht daarbij waarde aan de dialoog en samenwerking die zij met inwoners en relaties voeren. Wat hen betreft tijd om op vrijdag 25 november op een herfstavond samen te komen in Theater De Kampanje, om te verbinden en te luisteren naar ander geluid in de vorm van een concert.

In de afgelopen jaren was het door de COVID-19 pandemie helaas niet mogelijk een relatieconcert te organiseren, maar het Defensie Helikopter Commando is blij de inwoners en relaties rondom Maritiem Vliegkamp de Kooy weer te mogen ontvangen.

Tijdens “Meet The Orchestra II” worden persoonlijke verhalen, foto’s en filmbeelden van orkestleden verweven in het grote verhaal van de Koninklijke Luchtmacht. Het werk van de musici voor het Orkest Koninklijke Luchtmacht maakt zo op indrukwekkende wijze onderdeel uit van het concert.

Aanvang concert
“Meet The Orchestra II” start om 20.00 uur in Theater De Kampanje. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren van het theater open en is er ontvangst met een kop koffie/thee.

Toegangskaarten
Om dit concert bij te wonen, heeft men een toegangskaart nodig. Belangstellenden kunnen de toegangskaarten ophalen bij het Toeristisch Infocentrum Den Helder. Men hoeft alleen maar binnen te lopen en te melden dat u het relatieconcert graag bijwoont. De concertkaarten liggen vanaf 1 november 2022 klaar om af te halen. Men kan van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur terecht bij het infocentrum.

Adres Toeristisch Infocentrum Den Helder
Willemsoord 52a
1781 AS Den Helder

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button