Sport

Jorina Baars voor de tiende keer wereldkampioen

Groningen / Den Helder – Jorina Baars heeft zaterdagavond in de MartiniPlaza in Groningen haar tiende wereldtitel in de wacht gesleept. In het Enfusion duel was ze haar tegenstandster, de Zweedse Erica Björnestrand, in vijf ronden de baas.

De wedstrijd werd live uitgezonden door Viaplay en in het publiek zaten ook aardig wat uit Den Helder meegekomen fans. Het duel was gepland voor maximaal vijf ronden van twee minuten. Het publiek zag dat Baars zeker na de eerste twee ronden duidelijk het overwicht in de partij had, maar tot een knock-out kwam het niet. De jury was echter eensgezind: de winnaar was Jorina.

De in Den Helder woonachtige Baars kwam in haar carrière, voor het duel tegen Björnestrand, al in 52 officiële wedstrijden uit, won er 48 en verloor slechts een keer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: