Den HelderVideo

Video: De Draaikolk sluit het jubileumjaar af met een laatste activiteit

Adverentie

Den Helder – Talloze activiteiten werden het afgelopen jaar gevierd in de Draaikolk. Ze vierden een jaar lang hun 50-jarig jubileum. Van een rollatorloop tot een themafeest, voor iedere doelgroep was er wat te doen. Na al deze activiteiten was zondag de afsluitende dag van het jubileumjaar.

Na alle activiteiten was de kerkdienst van zondagmiddag de allerlaatste activiteit van het jubileumjaar van de Draaikolk. “Het is één groot feest geweest, met een opeenstapeling aan activiteiten”, aldus voorzitter Sandra Groothof. “We begonnen met een kerkdienst, we hebben een zwaardvechtfestival gehad, een rollatorloop.” Dat waren niet de persoonlijke favorieten van de voorzitter: “De braderie was echt mijn ding, de gezelligheid die je dan hebt. We hebben ook een thema-avond gehad, daar stond ik zelf nog het meest te swingen.”

De activiteiten het afgelopen jaar hebben ook voor een hoop inspiratie gebracht voor de toekomst. “Zaterdag tijdens het Shantyfestival was iedereen verbaast over de ruimte en de mogelijkheden. We hebben voldoende mogelijkheden om dat meer uit te breiden met muziekfestivals. De braderie komt een herhaling van en ook het zwaardvechtfestival komt terug.”

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button