Zeemacht

Zaalvoetbalsters Zeemacht sluiten jaar af met verlies

Het eerste team van de damesselectie van MSV Zeemacht speelde woensdagavond de topper tegen Team Alkmaar/Sportstars vr3. Beide teams waren op volle sterkte aangetreden en het was al heel snel duidelijk dat het ergens om ging. De tribunes in sporthal de Brug waren zo goed als vol, wat voor een uitstekende sfeer zorgde.

Zeemacht begon de wedstrijd scherp, maar de bezoekers lieten zich niet zomaar aan de kant zetten. Het was een echte wedstrijd waarin de bezoekers Zeemacht het spel lieten maken. Team Alkmaar/Sportstars loerde op de foutjes van de tegenstander om er vervolgens met goed spel snel uit te komen. Door overtredingen kwam Zeemacht tot twee keer toe in een ondertalsituatie terecht. De bezoekers wisten dit niet te gebruiken om de stand uit te breiden.

Zeemacht heeft deze avond de winst moeten laten aan Team Alkmaar/Sportstars. Twee mooie doelpunten zorgden ervoor dat de eindstand 0-2 werd, waardoor de drie punten mee naar Alkmaar gingen. In januari 2020 gaat voor zowel het eerste als het tweede team de competitie verder.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button