Hollands KroonVideo

Boeren en tuinders pakken groots uit (video)

Hollands Kroon – ‘Boeren pakken uit’, dat was het motto van LTO ( Land en Tuinbouw Organisatie) tijdens deze donkere dagen. Vele vrijwilligers en bedrijven hadden zich ingezet en zo konden honderden bezoekers genieten van de Kerst-drive-through in de Kop van Noord Holland.

De bedoeling van LTO is om wat meer bekendheid te geven aan wat boeren en tuinders allemaal produceren. Na aanmelding vooraf en een kleine bijdrage konden de liefhebbers vanaf 15.00 uur op drie verschillende locaties van start voor een anderhalf uur durende happening. Onderweg was van alles te doen. Je kon kerstmuziek downloaden, voor kinderen was er een bingo en het grootste gedeelte van de route was verlicht.

“Ik doe al vaker mee en iedere keer is het weer een verrassing”, aldus één van de deelnemers. Iedereen was dan ook razend enthousiast en keerde met een volle auto met producten naar huis.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button