Hollands Kroon

Bouw op bedrijventerrein Hoornseweg in Middenmeer begint

Middenmeer – Het bouwterrein aan de Hoornseweg in Middenmeer is in oktober bouwrijp opgeleverd door de gemeente. Nadat alle kavels uit fase I zijn verkocht wordt nu gestart met de werkzaamheden voor fase II. Het gaat om het terrein naast tuincentrum Meliora.
 
Ondertussen ligt de riolering er, zijn er twee toegangswegen naar de kavels gerealiseerd en kunnen de ondernemers aan de slag met de bouw van hun pand. De bedrijven Bedrijfsunits en Ferno Vastgoed bouwen bedrijfsunits voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf Biergo bouwt een pand voor opslag en hun bedrijfsvoering. “We wensen de ondernemers veel succes toe op hun nieuwe plek”, aldus de gemeente.

De kavels hebben een oppervlakte tussen de 1.400 en 2.500 vierkante meter. Inmiddels zijn er 3 kavels verkocht aan enthousiaste ondernemers die zijn gestart met de bouw van hun pand. Eén kavel is gereserveerd voor de brandweer, zij gaan verhuizen van de Ingenieur Wortmanstraat naar de nieuwe locatie. Het meest noordelijke punt van het bedrijventerrein blijft onbebouwd. Dit oppervlak is gereserveerd voor watercompensatie en blijft in eigendom van de gemeente.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button