Regio NoordkopSport

‘Peetje’ wint het Regio Noordkop WK Spel

Advertentie:

Regio Noordkop – Het Regio Noordkop WK Spel is gewonnen door deelneemster Peetje, de artiestennaam van Petra Wetzels. Op de tweede plek eindigde Jimmy Slaats en nummer drie werd Alex91. In totaal 40 deelnemers vallen in de prijzen bij het spel. De prijzenverdeling was voor de start van het WK al bekendgemaakt en is onderaan dit bericht nogmaals terug te vinden.

Gedurende het WK moesten de deelnemers alle uitslagen van alle wedstrijden voorspellen en, indien dat juist gebeurde, leverde het punten op. Ook konden per speelronden vier topscorers worden gekozen die, als ze daadwerkelijk tot scoren kwamen, extra punten opleverden. Verder moest voor de start van het WK de uiteindelijke kampioen worden voorspeld.

Gedurende het toernooi was het regelmatig stuivertje wisselen aan de kop van de ranglijst, maar na het laatste fluitsignaal op zondag werd duidelijk dat Peetje de meeste punten had verzameld. Of je een prijs hebt gewonnen kan elke deelnemer zelf eenvoudig bekijken. Kijk in de Scorito app op welke positie je bent geëindigd en controleer dan in de lijst hieronder of je een prijs hebt gewonnen. Zo ja, dan kan die op de volgende momenten worden opgehaald (neem de app mee om aan te tonen dat je ook echt de speler met de winnende naam bent!):

Woensdag 21 december, tussen 10.00 en 15.00 uur.
Donderdag 22 december, tussen 10.00 en 14.00 uur.
Vrijdag 23 december, tussen 13.00 en 15.00 uur.
Zaterdag 24 december, tussen 10.00 en 13.00 uur.
Maandag 26 december, tussen 10.00 en 16.00 uur.
Dinsdag 27 december, tussen 10.00 en 15.00 uur.

Mochten bovenstaande tijdstippen niet uitkomen, neem dan contact op via ronald@regionoordkop.nl om een andere afspraak te maken. De prijzen kunnen worden afgehaald bij Regio Noordkop, Torplaan 4 (1785 BA) in Den Helder.

De prijzenverdeling van de Regio Noordkop WK Pool.
Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button