Hollands KroonUitgaan

Activiteiten in de Cultuurschuur

Deze maand zijn er weer verschillende activiteiten in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Op 25 januari vanaf 20:00 uur een gezellige concertavond met de Noeverse Bietbent. Entree € 7,50.

Op 26 januari draait in het filmhuis de jeugdfilm Smallfoot.
Een animatiefilm uit 2019. In deze film volgt Smallfoot een yeti die ervan overtuigd is dat mensen bestaan. De rest van zijn soort gelooft echter niet in deze gekke, kleinvoetige wezens. Hij gaat er vervolgens op uit om het bestaan van deze wezens aan te tonen. Deze film is Nederlands gesproken en geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. De zaal gaat om 14.45 uur open, de film start om 15.00 uur. De entree bedraagt € 4,00. Reserveringen via filmhuis@decultuurschuur.nl.

Op 31 januari draait de aangrijpende film Dirty God.Deze film uit 2019 is geregisseerd door Sacha Polak, met hoofdrollen voor Vicky Knight, Katherine Kelly en Bleuy Robinson. Een jonge vrouw worstelt met de acceptatie van haar onlangs verminkt geraakte gezicht nadat ze het slachtoffer is geworden van een zuuraanval. Ze is niet in staat contact te maken met haar dochter. Ze vindt afleiding in anonieme online seks totdat een ontmoeting uit de hand loopt en ze op gewelddadige maar trefzekere wijze wraak neemt. De zaal gaat om 19.30 uur open, de film start om 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,00. Reserveren via filmhuis@decultuurschuur.nl

Voor alle verdere informatie zie www.decultuurschuur.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button