Hollands KroonJeugd

Apenkooi in voorjaarsvakantie

Advertentie:

Hippolytushoef – Alle apen en ander klimliefhebbers opgelet: Team Sportservice Schagen organiseert in de voorjaarsvakantie op dinsdag 18 februari een apenkooi instuif in Sporthal Wieringen in Hippolytushoef.

Het leuke is dat deze apenkooi niet alleen voor kinderen is. Vanaf zes jaar mag iedereen meedoen. Jongeren en volwassenen kunnen weer terug naar hun jeugd. Jong en oud kan dinsdag 18 februari van 10.00 uur tot 15.00 uur het hart ophalen in een superuitdagende apenkooi opstelling, waar onder meer de stormbaan van Team Sportservice Schagen in staat. Wie heeft er geen mooie herinneringen aan de leukste gymles die er is? Apenkooien maakt het kind in je los. Apenkooi is leuk voor iedereen en brengt jong en oud samen. Kinderen vinden apenkooi helemaal fantastisch als hun ouders ook meedoen.

Iedereen vanaf zes jaar kan zich volledig uitleven tijdens deze activiteit. Rennen, vliegen, springen, slingeren en ontwijken zijn vaardigheden die de deelnemer moet beheersen om aan dit aloude spel mee te kunnen doen. Wie aan freerunning doet zal apenkooi ook helemaal geweldig vinden. De entree is € 3,-.

Gratis met Meedoenpas en Meedoen regeling
Voor wie in aanmerking komt voor de Meedoen regeling van de Gemeente Hollands Kroon of een Meedoenpas van de Gemeente Schagen heeft, is het gratis bij aanmelding met een mailtje naar mverblaauw@teamsportservice.nl.

Aanmelden is verplicht
Omdat Team Sportservice iedereen de ruimte wil geven om zich uit te leven, is aanmelding wel nodig vóór 12 februari via schagen.inschrijventeamsportservice.nl/. Iedereen die zich heeft aangemeld wordt ingedeeld in een tijdsblok. Na aanmelding krijg de aanmelder bericht in welk tijdsblok je bent ingedeeld. Gezinnen worden uiteraard in hetzelfde tijdsblok ingedeeld. Sporthal Wieringen is aan de Belterlaan 1 in Hippolytushoef. Deelname is op eigen risico. Voor meer informatie: Team Sportservice Schagen telefoon: 0224 21 47 74 of e-mail mverblaauw@teamsportservice.nl. Kijk ook op jouw.teamsportservice.nl/schagen.

Nog niet uitgesprongen?
Wie apenkooi fantastisch vindt en nog energie over heeft, mag ook Super Jumping niet missen. Super Jumping is een heel leuk evenement met maar liefst twaalf springkussens. Op woensdag 19 februari, in de voorjaarsvakantie, kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping. In de Spartahal in Schagen staat de zaal vol met verschillende springkussens waar eindeloos op gesprongen en geklommen kan worden. Dit keer is er ook een prikkelarm uurtje. Voor Super Jumping moet de deelnemer zich ook aanmelden. Kijk op schagen.inschrijventeamsportservice.nl. Het kost € 5,-. Voor wie in aanmerking komt voor de Meedoen regeling van de Gemeente Hollands Kroon of een Meedoenpas van de Gemeente Schagen heeft is deelname gratis bij aanmelding met een mailtje naar cbosma@teamsportservice.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button