Zeemacht

Knap herstel Zeemacht badmintonners

Advertentie:

Den Helder – MSV Zeemacht heeft zich knap gerevancheerd voor de fikse nederlaag van vorige week. Op het, met een punt meer hoger geklasseerde, Upsilon 3 werd een 7-1 overwinning behaald.

Manon van Lienen wist met drie overwinningen de hoogste score van de dag te boeken via winstpartijen in haar singlepartij, het vrouwendubbel met Ellen van den Hooff (zie foto) en het gemengd dubbel met Marco de Boer. De overige punten kwamen op naam van Marco de Boer, Martijn Laan en Ellen Rieuwers in het enkelspel en Martijn Laan en Ben van Asten in het mannendubbel. Door dit resultaat heeft het team, met nog twee wedstrijden te gaan, de vijfde plaats op de ranglijst stevig in handen.

Komend weekend staat op zaterdagavond in Schagen de wedstrijd tegen het, op de derde plaats staande, Polisport op het programma.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button