Hollands Kroon

Geboortebomen beschikbaar voor inwoners

Advertentie:

Hollands Kroon – Voor elk nieuwgeboren kind in de gemeente plant gemeente Hollands Kroon een boom. Soms gebeurt dit door een zieke boom te vervangen, soms wordt op een nieuwe locatie in de gemeente een boom geplant. Bomen zijn van groot belang. Gemeente Hollands Kroon stelt daarom ook bomen beschikbaar die inwoners op eigen terrein kunnen planten.

In Hollands Kroon worden jaarlijks gemiddeld vierhonderd baby’s geboren. De gemeente stelt voor honderd van hen nu een boom beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen een keuze maken uit verschillende boomsoorten.

Het zijn hoge bomen. Per huishouden is ruimte voor een boom. In aanmerking komen voor deze actie? Aanmelden kan tot 8 februari via de website.

Bezorging boom
De boom wordt bij deelnemers thuisbezorgd tussen 11 en 16 februari door Roovershof uit Breezand. Deelnemers hoeven hiervoor niet thuis te zijn. Op het aanmeldformulier kan worden aangegeven of de inwoner er een boompalenpakket (21,95 euro) bij wil kopen.

Dit boompalenpakket bestaat uit:

  • 2 boompalen van 2 meter, diameter 7 cm
  • 2 boombanden van 1 meter
  • 50 liter aanplantaarde
  • 2 boomspijkers
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button