Hollands KroonVideo

Jeugd Hollands Kroon sleept met kerstbomen (video)

Advertentie:

Hollands Kroon – De vraag is, waar hebben ze al die kerstbomen bewaard? Een week later dan de afgelopen jaren werden woensdag in Hollands Kroon de kerstbomen ingezameld. Uit alle hoeken van de gemeente sleepten kinderen met de bomen, werden skelters volgeladen en zelfs tractoren met enorme hoeveelheden kerstbomen naar de inzamelpunten in de Hollands Kroon gebracht.

De opbrengst: €0,50 cent per boom. Waar de een nog niet zo goed wist wat ze met hun verdiende geld gingen doen, wisten anderen precies wat ze ermee wilde doen. Namelijk, met de verdiende centjes eten kopen om vervolgens in te leveren bij de voedselbank.

De inzameling is een groot succes en dit jaar werden ook honderden, misschien wel tegen de duizend bomen opgehaald.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button