Overige

Inloopspreekuur digitale vragen in School 7

Adverentie

Den Helder – Een nieuwe gratis service van Kopgroep Bibliotheek is het digitale vragenuur. Vragen over e-books, smartphones of andere digitale zaken? Iedere vrijdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur staan Toby Kok en/of Ashley Cnossen in KopGroep Bibliotheek School 7 klaar om antwoord te geven op allerlei digitale vraagstukken. Denk ook aan vragen over tabletgebruik, e-mailen, accounts maken en apps.

Tijdens het spreekuur wordt er op een veilige manier advies gegeven, waarbij de coronamaatregelen in acht worden gehouden. Aanmelden hoeft niet. Ook lid zijn van de bibliotheek is niet nodig. Meer informatie is te vinden op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button