Overige

VSBfonds zoekt mensen met mooie ideeën

Advertentie:

Noordkop – Online speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale en culturele activiteiten? Dat kan. VSBfonds heeft geld beschikbaar voor mensen die ideeën hebben voor sociale of culturele activiteiten in Noord-Holland. Adviseurs van het fonds zitten op vrijdag 4 februari van 9:30 tot 14:00 uur klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan over hun plannen.

VSBfonds is op zoek naar mensen met mooie ideeën, waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waardoor deze mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap. Initiatiefnemers kunnen contact opnemen met de regio-adviseurs van de provincie Noord-Holland. Zij kunnen met hen bespreken of hun project in aanmerking komt voor een donatie.

Een idee?
Een idee voor een sociale of culturele activiteit in Noord-Holland? Maak dan een afspraak voor een online speeddate via de website. In het gesprek krijgen de aanmelders de gelegenheid om het initiatief via een videoverbinding te presenteren. Na afloop van het gesprek krijgen de deelnemers feedback zodat de initiatiefnemer direct weet of het idee of project mogelijk past bij het donatiebeleid van VSBfonds.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. Voor verdere informatie zie de website.

Voor vragen is Gerda Huigen, communicatieadviseur, bereikbaar via ghuigen@vsbfonds.nl of 030 230 3326

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button