Hollands KroonPolitiek

Fractieoverleg D66 Hollands Kroon

Advertentie:

Anna Paulowna – De fractie van D66 Hollands Kroon vergadert op maandag 23 januari om 19.30 uur in de MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna. Tijdens deze fractievergadering wordt de agenda van de komende raadsvergadering (26 januari 2023) besproken.

Op de agenda staan onder andere de Kustvisie IJsselmeerkust ‘Aan ‘t meer 2030’ en de Uitvoeringsagenda klimaatadaptatie Hollands Kroon. Meer informatie over de raadsvergadering van aanstaande donderdag staat op de website van de gemeenteraad. Tevens bespreekt de fractie lopende zaken en kijken ze vooruit naar wat er komen gaat.

Inwoners van Hollands Kroon die mee willen praten kunnen zich melden bij fractievoorzitter Sonja Mulderij via sonjamulderij@hollandskroon.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button