DefensieDen HelderHollands KroonKop van Noord-Holland

Meerdere veteranenactiviteiten Hollands Kroon en Den Helder

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Veteranen in Hollands Kroon en Den Helder kunnen elkaar eind van deze maand en begin februari treffen tijdens twee bijeenkomsten. Op vrijdag 27 januari is er weer een ontmoeting van de Veteranen Contactgroep Wieringen/Hollands Kroon in Veteranencafé “Arlette”, op de Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef. Er is een open inloop van 15:00 tot 18:00 uur. Veteranen uit de gehele Noordkop met partners zijn van harte welkom.

In Den Helder heeft de Marine Onderofficierenclub (MOOC) als een van haar doelstellingen open staan als veteranencafé. Hiervoor stelt de MOOC elke 1e vrijdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur haar onderkomen aan de Spoorstraat 56 te Den Helder open. Op vrijdag 3 februari 2023 is er dus weer een bijeenkomst gepland. De drankjes zijn voor eigen rekening, de hapjes neemt de MOOC voor haar rekening.

De bijeenkomsten staan open voor veteranen, oud of jong, gepensioneerd, met functioneel leeftijdsontslag of nog actief dienend, en ongeacht hun defensieachtergrond. Het doel is om gezellig onder het genot van een drankje en een hapje, in een veilige omgeving, samen te zijn en eventuele verhalen en gesprekken met elkaar te delen.

Voor bezoekers van het veteranencafé in Hippolytushoef het vriendelijke verzoek om te parkeren op de parkeerplaats van de Aldi, of als dat niet mogelijk is, in de Nieuwstraat zelf. Voor minder valide bezoekers van de MOOC in Den Helder is een lift beschikbaar aan de achterzijde van het gebouw, in de Californiestraat.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button