Kop van Noord-Holland

Noordwest Ziekenhuisgroep lanceert podcastserie Naast Noordwest

Advertentie:

Noord-Holland Noord – Noordwest Ziekenhuisgroep heeft de podcastserie Naast Noordwest gelanceerd. In de tiendelige podcastserie gaan patiënten en zorgprofessionals met elkaar in gesprek. De podcast is voor zowel zorgprofessionals en patiënten als algemeen publiek bedoeld.

De gesprekken gaan over de momenten en gebeurtenissen die de patiënten en zorgprofessionals samen hebben meegemaakt. Elke aflevering geeft een andere blik geeft op hoe belangrijk de interactie tussen professional en patiënt is. Hierin vertellen zij welk inzicht zij elkaar geven en wat dat voor hen persoonlijk betekent in hun proces of perspectief. Zo is ex IC-patiënt Wout openhartig over hoe hij het na zijn opname mentaal en fysiek nog steeds zwaar heeft.

Met Naast Noordwest wil de ziekenhuisgroep laten zien hoe waardevol de band kan zijn tussen patiënt en zorgprofessional. De podcastserie Naast Noordwest is vanaf nu te beluisteren op alle populaire podcastplatformen als Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of de website.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button