Den HelderUitgaan

Poëzieweek in School 7

Den Helder – De Poëzieweek 2023 staat voor de deur. Het thema dit jaar is vriendschap. Kopgroep Bibliotheken in Den Helder staat bij deze feestelijke week stil met een optreden van gitarist Ed van Bommel en een lezing van auteur Anne van den Dool.

Ed van Bommel, ook wel bekend als Sloppy Tom, heeft gedichten en songteksten op muziek gemaakt en gebundeld in het boekje Dark Night Blues. Donderdag 26 januari van 14:00 tot 15:00 uur speelt Van Bommel een aantal gedichten uit zijn repertoire. Ook schrijfster Anne van den Dool brengt tijdens de Poëzieweek een bezoekje aan School 7. De journaliste schrijft voor het NRC Handelsblad, Het Financiele Dagblad en Libelle en bracht ook al drie boeken uit. 28 januari geeft zij om 14:30 uur een lezing. Daarin zal zij vertellen hoe het dichten in zijn werk gaat, hoe een bundel opgebouwd wordt en welke thema’s erin terugkomen.

Geïnteresseerden kunnen kaartjes voor de lezing kopen op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button