Hollands Kroon

Openbare raadsfracties Hollands Kroon

Advertentie:

Wieringenwaard – LADA houdt op maandag 24 februari een openbare fractievergadering in dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard, aanvang 20,00 uur. De raadsvergadering van 27 februari wordt besproken.

Belangrijkste punten zijn de principeverzoeken huisvesting arbeidsmigranten, waaronder het Joods werkdorp. Wilt u daarover met de fractie spreken of een ander onderwerp aan de orde stellen, dan bent u welkom.

Graag aanmelden bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven, 06 25311671 of fractielada@gmail.com.

Anna Paulowna – De gemeenteraad vergadert op 27 februari. In voorbereiding op deze vergadering komt de fractie van OHK bij elkaar op 20 februari aanstaande in MFA de ontmoeting in Anna Paulowna. De aanvang van de vergadering is om 19.00 uur.

Op de agenda staan onder andere de artikel 6 verzoeken huisvesting, principeverzoek grootschalige logiesaccommodatie Nieuwesluizerweg 42 bij Nieuwesluis, Verbouwing MFA De Ontmoeting fase 3 en het Programma duurzaamheid. De volledige agenda is hier te vinden: https://bit.ly/37r01DP

Mocht u willen aanschuiven bij de fractie of wilt u iets met de fractie bespreken u bent van harte welkom. Een berichtje vooraf is wel prettig in verband met de planning van de vergadering. Dit kan naar alexanderbugel@hollandskroon.nl of telefonisch via 06-20791744.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button