Sport

JVC scoort erop los bij afscheidswedstrijd Ambriola

Advertentie:

Julianadorp – Het gaat de laatste weken zeer goed met de veldvoetballers van JVC. Het team van trainer Jitze Bosma boekte, net als vorige week tegen HSV, een 5-1 overwinning op SVA. Ook speelde David Ambriola zijn laatste wedstrijd voor de ploeg uit Julianadorp.

Na elf jaar trouwe dienst nam Ambriola afscheid van zijn voetballiefde JVC. Dat viel hem zwaar. Vanwege zijn werk bij de marine is Ambriola de komende vijf maanden op zee en dan wordt het moeilijk om ook nog actief in Julianadorp te zijn. De afzwaaiende speler bezegelde zijn laatste wedstrijd met een goal. Dat was Ambriola’s eerste treffer, en dus ook laatste. Na precies een uur spelen kreeg Ambriola een publiekswissel. Een mooi moment dat niet snel vergeten zal worden door de toeschouwers en alle andere ooggetuigen.

In de tweede helft was Rik Schop nog twee keer trefzeker voor JVC. Hij werd vanaf de zijkanten iedere keer goed bediend door Hessel Groenhuizen en Mees Clemens. Schop scoorde in totaal vier treffers en kroonde zich tot de man van de wedstrijd. Ook toen Ambriola het veld verliet bleef JVC heer en meester en won het uiteindelijk met 5-1. In de huidige vorm kan de ploeg uit Julianadorp nog ver komen dit seizoen.

Meervogels
Zondag 24 maart speelt JVC de uitwedstrijd tegen Meervogels. Sportief gezien heeft het team van Bosma iets goed te maken, want thuis werd eerder dit seizoen met 0-2 verloren.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button